Öğrencilere giysi yardımı!..

LC WAIKIKI, Oltu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik giyim yardımlarını bu yılda sürdürdü.

Erzurum Ajans-LC WAIKIKI, Oltu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik giyim yardımlarını bu yılda sürdürdü.

Geçmiş yıllarda iki kez daha Oltu’daki ilk ve ortadereceli okullarda eğitim ve öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımında bulunan LC WAIKIKI bu yılda Oltu’yu es geçmedi.

Oltu Kaymakamlığı SYDV aracılığıyla ilçe merkez ve köy ilköğretim okullarında tespiti yapılan toplam 1000 öğrenciye giyim yardımında bulunan LC WAIKIKI ailesinin duyarlılığının örnek bir davranış olduğunu ve eğitim-öğretime yaklaşımının alkışı hak ettiğini söyleyen Kaymakam Çobanoğlu, "LC WAIKIKI gibi duyarlı firmaların sayısının artmasını temenni ediyorum. Bu yardım sayesinde 1000 ihtiyaç sahibi öğrencimizin hem giyim ihtiyacına bir nebze olsun katkı sağlandı hem de öğrencilerimiz mutlu oldular.” dedi.

LC WAIKIKI Erzurum Mağaza Müdürü Kenan Erdoğan’ında hazır bulunduğu giyim yardımı Halitpaşa İlköğretim Okulu ve Şehitler YİBO öğrencilerine dağıtımla başladı. Halitpaşa İlköğretim Okulu’ndan 50, Şehitler YİBO’dan da 34 ihtiyaç sahibi öğrenciye yapılan giyim yardımı sonrası minik öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

Giyim yardımı dağıtımı sırasında İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu’na Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan, SYDV Müdürü Selami Koçak’ta eşlik etti.

Oltu Kaymakamlığı SYDV’nin talebi doğrultusunda içerisinde kazak, t-shirt, mont, pantolon, etek gibi her öğrencinin yaş, cinsiyet ve beden ölçülerine göre hazırlanan poşetler halinde dağıtımı yapılan giyim yardımı 5 bin 730 parçadan oluşuyor.


22.03.2011 16:31:00