Öğrenci kulübünden köy okuluna destek

Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Rehber Genç Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen ''Müzik Fest'' eğlence programının ikincisi düzenlendi.

Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Rehber Genç Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen ''Müzik Fest'' eğlence programının ikincisi düzenlendi.

Ara sınavları biten çok sayıda öğrenci vizelerin ardından stres attı. Öğrenciler önce Rock Müzik sonra Türk Halk Müziği dinledi. Müzik konserlerinin ardından Artvin Halk Oyunları ekibi sahne aldı. Öğrenciler daha sonra kuğu dansı ve Break danslarıyla doyasıya eğlendi. Rehber Genç Kulübü üyeleri sponsorlarının da desteğiyle Köprüköy ilçesinin Marifet ilkokulunun onarımını yapacak ve 23 Nisan'da aynı okula şenlik programı düzenleyecek.

Rehber Genç Kulübü Başkanı Büşra Cengiz eğlence programını geleneksel hale getirdiklerini söyleyerek amaçlarının Köprüköy ilçesinin Marifet İlkokulunu onarmak olduğunu ve köy okulundaki öğrencilere şenlik programı düzenlemek olduğunu dile getirdi.

13.04.2013 12:56:24