Nurcan'a güven tam!..

Judoda Türk Telekom ve Ay-yıldızlı bayrağı dalgalandıran Erzurum Telekomspor'un Milli judocusu Nurcan Yılmaz'a Kulüp Başkanı Ahmet Keleş'ten övgü geldi.

Erzurum Ajans-Judoda Türk Telekom ve Ay-yıldızlı bayrağı dalgalandıran Erzurum Telekomspor’un Milli judocusu Nurcan Yılmaz’a Kulüp Başkanı Ahmet Keleş’ten övgü geldi. Keleş, “Nurcan’ın Avrupa Şampiyonu olacağına inanıyoruz. Kendisine güvenimiz sonsuz” dedi.

Telekomspor’un Milli judocusu Nurcan Yılmaz’a kulüp Başkanı Ahmet Keleş’den büyük övgü. Keleş, Avrupa’da daha önce Türkiye adına takım halinde madalya kazanan ve son olarakta Boğaziçi Judo Avrupa Kupası’nda kilosunda ikinci olarak gümüş madalya kazanan Nurcan Yılmaz’dan bundan sonra Avrupa Şampiyonluğu beklediklerini söyledi. Keleş, “Nurcan aslında yaşından çok büyük başarılar alıyor, bundan sonrada Türkiye ve Türk Telekom adına daha büyük dereceler alacağına inanıyoruz. Nurcan artık Türk Telekom ile özdeşleşti. Adeta bir markamız haline geldi. Ondan bundan sonra Avrupa şampiyonluğu bekliyoruz. Kendisinde bu kapasite var, Nurcan’a inancımız tam, ona güveniyoruz” dedi.

Milli judocu ve onu yetiştirerek Türk sporunun hizmetine sunan Antrenörü Yalman Karagülle’yi ödüllendireceklerinin altını çizen tecrübeli spor adamı Ahmet Keleş, “Nurcan sadece bizim değil, tüm Türkiye’nin ve Türk Telekom camiasının gurur kaynağı olmuştur. Kendisini ve onu yetiştiren Yalman Karagülle hocamızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

TELEKOMSPOR AVRUPA’DA TAVAN YAPACAK

Erzurum Telekomspor’un Atletizm, judo ve son olarakta voleybolda faaliyet göstereceğini belirten kulüp başkanı Ahmet Keleş, özellikle ana branşları olan atletizmde Avrupa’nın zirvesine çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Geçmişte Erzurum Türk Telekomspor’un atletizmde Avrupa Şampiyonluğunu yakaladığının altını çizen Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdür Yardımcısı ve Telekomspor Kulübü Başkanı Ahmet Keleş, atletizde tekrar Avrupa’nın zirvesine konmak için planlar yaptıklarını ve şuanda da Antrenör Nihat Bayburt’un güçlü bir takım kurma çalışmalarına destek verdiklerini söyledi. Kulüp başkanı Ahmet Keleş, “Biz atletizm konusunda yetkiyi antrenörümüz Nihat Bayburt’a verdik. O şu anda sporcu arayışı içerisinde, ekonomik şartları hallettiğimizde atletizmde yeniden Avrupa’da bir numara olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

SEN KAZAN BENDE SENİ KAZANDIRAYIM

Sporcunun öncelikli hedefinin başarıyı yakalamak olduğunu belirten Telekomspor Kulübü Başkanı Ahmet Keleş, paranın ikinci planda olması gerektiğini söyledi. Türkiye’de bir ilke imza attıklarının altını çizen Erzurum Telekomspor Kulübü Başkanı Ahmet Keleş, “Biz Telekomspor olarak bir ilki başarmak istiyoruz. Sporcumuza sen kazan bende seni kazandırayım diyoruz. Hiç bir kulübün yapmadığını yapıp, sporumuzun aldığı ödülü paylaşacağız. Sporcunun öncelikli hedefi sportif başarıyı yakalayacak. Para sporcumuz için ikinci planda gelecek. Sporcu öncelikle sportif başarıyı hedeflerse ve başarıyı yakalarsa bizde kulüp olarak ve yönetim olarak onlara kazandırırız” dedi.

Sporu bacasız bir fabrikaya benzeten Erzurum Telekomspor Kulübü Başkanı Ahmet Keleş, faaliyet gösterdikleri her spor branşında en üst düzeyde yer almak istediklerini söyledi. Keleş, Erzurumlu sporsever iş adamlarına ve kuruluşlara da seslenerek, “Biz destek için onların kapısını çaldığımızda bize yok demesinler ve moral versinler, bizimde çalışma şevkimiz ve Erzurum çocuğuna hizmetimiz artsın” dedi.

Keleş, sporcularına dersane eğitimi konusunda destek veren ve jest yapan Final Okulları Dersanesi Yöneticilerine de teşekkür etti.


26.07.2011 00:01:00