Narman'da 'okullar hayat olsun' projesi

Erzurum’un Narman İlçesinde Narman Belediye Başkanlığı ve Orman Bölge Müdürlüğü tarafından okullar hayat olsun projeye kapsamında ilçe merkezi ve köylerde bulunan okullara 10 bin çam fidesi dağıtıldı.

Erzurumajans-Erzurum’un Narman İlçesinde Narman Belediye Başkanlığı ve Orman Bölge Müdürlüğü tarafından okullar hayat olsun projeye kapsamında ilçe merkezi ve köylerde bulunan okullara 10 bin çam fidesi dağıtıldı.

“Okullar hayat olsun” projesi kapsamında ilçeye getirilen çam fideleri okul bahçelerinde toprakla buluştu.

Proje hakkında bilgi veren Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, “Milli Eğitim Bakanımız Ömer Dinçer’in Erzurum’u ziyareti esnasında yapmış olduğu toplantıda okullar hayat olsun projesine verdiği öneme binaen harekete geçerek Narman Belediyesi olarak Orman Böle müdürlüğü ile irtibata geçerek 10 bin adet 3-5 yaşlık çam fidesi temin edilerek başta İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , Belediye personelimiz ve öğrencilerinde iştirakiyle tüm okul bahçelerimize çam fidesi dikildi.” Dedi.

Başkan İşleyen ayrıca okul bahçelerinde bulunan çam fidelerinin bundan böyle bakımının ve koruma hususunda okul yönetimlerine büyük görev düştüğünü kaydetti.
Daha sonra ilçeye getirilen fidelerden fazla kalan çam fideleri Belediye hoparlöründen duyurularak vatandaşlara dağıtıldı. 

01.12.2012 11:00:09