Narman Belediyesi hız kesmiyor

Narman Belediyesi personelleri yaz ayında olduğu gibi kış ayında da kar yağışına aldırış etmeden çalışmalarına devam ediyorlar.

Erzurumajans-Narman Belediyesi personelleri yaz ayında olduğu gibi kış ayında da kar yağışına aldırış etmeden çalışmalarına devam ediyorlar.

Peyzaj çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğünü belirten Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, "Mevsim olarak Erzurum bölgesinde kış ayları sert ve çetin geçmekte inşaat imalatlarımızı yaz döneminde tamamlayamama gibi ciddi sıkıntılar yaşamaktayız. Bunun çözümü için yapmış olduğumuz araştırmalarımızın sonucu olarak özellikle harçlı imalatlarımızda son inşaat tekniklerini takip ederek ve gelişimleri yakından takip ederek harçlı imalatlarımız da Sıka Antifriz karışımı ile kış aylarında da çalışmalarımızı sürdürmek mecburiyetinde olduğumuzu belirtmek isterim Kaldı ki dünya coğrafyasında bulunan soğuk ülkeler başında Rusya gelmektedir.Bu ülkede eksi 20 derecede bile inşaat faaliyetleri devam etmektedir biz neden devam edemeyelim , İlçemiz Mevcut coğrafi konum olarak Doğu anadolu bölgesi değil Karadeniz iklimine hakimdir bu nedenle imalatlarımızda her hangi bir sıkıntı görülmemektedir." dedi. 
20.12.2012 16:26:21