Muhtarlardan Başkan Cengiz'e teşekkür!..

Aziziye Belediyesi, yaptığı başarılı çalışmalarla halkın takdirini kazanıyor. 200 bin metrekare asfalt çalışması için kolları sıvayan belediye, Ahmet Yesevi, Bilali Habeş ve Sultan Alparslan Mahallesi'nde çalışmalarını tamamladı.

Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi, yaptığı başarılı çalışmalarla halkın takdirini kazanıyor. 200 bin metrekare asfalt çalışması için kolları sıvayan belediye, Ahmet Yesevi, Bilali Habeş ve Sultan Alparslan Mahallesi’nde çalışmalarını tamamladı. Abdulhamit Han Mahallesi’nde asfalt çalışmasını sürdüren belediyeye halktan ve muhtarlardan tebrik yağıyor.

Mahallesinde hizmet adına yapılması gereken tüm çalışmaların yapıldığını dile getiren Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Şinasi Terzioğlu, Başkan Cengiz’e teşekkür etti.

Altyapı bakımından ilçenin en sorunlu bölgesinin Ahmet Yesevi Mahallesi olduğunu hatırlatan Muhtar Terzioğlu, “Geçtiğimiz yıl mahallemizin büyük bölümünde altyapı ve kilitli taş çalışması yapılmıştı. Kalan diğer bölgelerinde yağmursuyu drenaj kanalları yapıldı ve asfalt atılarak, mahallemde sorunlu tek bir bölge kalmadı. Mahallemize çok güzel bir çocuk oyun grubu koyuldu ve tüm parklarımıza kamelyalar yerleştirilerek, belediyecilik açısından yapılması gereken tüm hizmetler gerçekleştirildi. Çöplerimiz düzenli olarak toplanıyor ve sokaklarımızın temizliği titiz bir şekilde yapılıyor. Muhtar olarak, belediyemizin sıkıntılarını ve mali yapısını yakından biliyorum. Bu sıkıntılar içerisinde mahallesinin sorunları çözülme kavuşturulmuş bir muhtar olarak, Belediye Başkanımız Sayın Fatih Cengiz'e ve ekibine teşekkür etmeyi görev kabul ediyorum.” ifadelerini kullandı.

EN FAZLA SU BASKINI AHMET YESEVİ’DE YAŞANIYORDU

Dadaşkent kurulduğu günden beri, yağmur yağdığında en fazla su baskınlarının Ahmet Yesevi Mahallesi’nde meydana geldiğine işaret eden Terzioğlu, hizmete altyapıdan başlandığını ve bu çalışmayla özellikle bodrum katlarında oturan ailelerin rahat bir nefes aldığını kaydetti. İki yıl gibi kısa bir sürede mahallesinin tüm sorunlarının çözülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Terzioğlu, “Bizler mahalle temsilcileri olarak, hizmet alamadığımız zaman belediye başkanlarımızı nasıl eleştirebiliyorsak, yapılan hizmete de alkış tutmak zorundayız. Altyapısı, yolu, çocuk oyun alanı ve parkı tamamlanmış bir mahallenin temsilcisi olarak belediye başkanımızı teşekkürü borç biliyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.


02.10.2011 13:51:00