Milletvekili Yılmaz Rektör Koçak'ı ziyaret etti

Atatürk Üniversitesi’nin 16’ncı Rektörlük Seçiminde öğretim görevlilerinin 779 oyunu ikinci kez sandıktan başarılı sonuçla çıkan Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret eden AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz,”Kal

Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi’nin 16’ncı Rektörlük Seçiminde öğretim görevlilerinin 779 oyunu ikinci kez sandıktan başarılı sonuçla çıkan Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret eden AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz,”Kaliteli hizmet oylarınızı artırdı. Bu kalitenin yüksek olmasında sizin yönetiminizle birlikte takdire şayandır” dedi.

REKTÖR KOÇAK’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Rektörlük seçiminde Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ın ikinci kez seçilerek göreve yeniden aday gösterilmesi nedeniyle makamında ziyaret eden Milletvekili Adnan Yılmaz, “Sayın Koçak, sizin yerinizin doldurulması imkânsız. Laik olduğunuz yerde sizi görmekten son derece mutluluk duyuyorum. Sizi bu makamda ikinci kez görmek isteyen üniversitemizin değerli öğretim üyelerine şükran borçluyum. Dört yıl süre sarfından görev yaptığınız Atatürk Üniversitesi’nde bir birinden değerli çok güzel projelerle, kaliteli hizmetle oylarınızı artırdınız. Bu da kalitenin yüksek olmasında sizin yönetiminizle birlikte takdire şayandır. Tebrik ediyorum.” dedi.

“ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ MİSYON GÖREVİ AĞIR OLAN ÜNİVERSİTE”

Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak ise, Milletvekili Adnan Yılmaz’a nezaketinden dolayı teşekkür ederek, Erzurum’a hizmet için yeniden verilecek görevle Atatürk Üniversitesi’nin başarı bayrağını yükseklere taşımak olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
”Üniversitemiz özgün öğretimde öğrenci çekmek adına Atatürk Üniversitesi’nin başarılı veriminin artması için çalıştım. Üniversitemiz de arkadaşlarımızın ikinci kez bize göstermiş oldukları teveccühünü aldık. Görev yaptığımız dört yıl süre içerisinde de Üniversitemizi başarı bayrağını bir adım daha öne taşımanın mücadelesini verdik. Atatürk Üniversitesi kadro ve eleman açısından en iyi kadroya sahip olan bir üniversite’dir. Atatürk Üniversitesi misyon görevi ağırlığı olan bir üniversitedir. Bize gösterilen teveccüh için teşekkür ediyorum.“

17.06.2012 13:15:26