Milletvekili Öztürk'ten anneler günü mesajı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk Anneler Günü dolayısıyla bur kutlama mesajı yayınladı.

Erzurumajans-MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk Anneler Günü dolayısıyla bur kutlama mesajı yayınladı.

Öztürk mesajında şu ifadeler yer verdi; "Anneler günü; Ayaklarının altında cennet, gözlerinin buğusunda cennet, yüreğinde cennet olan sensin...

Annem; Merhametin kitaplara sığmaz, şefkatin sınır tanımaz... Ne desem ki annem, ne desem, seni anlatmaya yetmez... Büyüklüğün küçük kelimelere sığmaz, Hangi satırlar senin fedakârlığını anlatacak ki, Zaten hangi cümleler senin hakkını ödeyecek ki; mümkün değil Annem... Saçımı okşayan kadife el başka nerde var... Yavrum deyişindeki ilahi senfoni kimde var... Başımı göğsüne koyduğumdaki huzur, ahh annem, sen ne büyüksün... Sabır taşım, can yoldaşım, arkadaşım sen her şeyimsin annem... Hayatın zorlu basamaklarını tırmandığımda, önümde sen, ardımda sen, ruhumda sendin annem... Biliyorum seni çok incittim fakat sen kırılmadın, Biliyorum, çok eziyet ettim sen yorulmadın, Biliyorum, sen beni çok sevdin, Ben ilk konuştuğumda anne demişim, İlk yürüdüğümde sana gelmişim, İlk ağladığımda seni görmüşüm... Hep sen vardın hayatımda... Annem; Büyüdükçe sana ihtiyacım daha da artıyor, Sana sığındığım gibi kimseye sığınamıyorum, Kimse bana senin gibi bakmıyor, annem... Sanki hala varmışsın gibi, sanki hala gölgendeymişim gibi... Şimdi içim sızlıyor, gök kubbeyi dolduran bir ah çekiyorum, gözlerin gözüme değdiğinde acım hafifliyor, Kadife elin yaralarımı tımar ediyor sanki Sanki ben hiç büyümemişim, sen hiç yaşlanmamışsın, sanki bizleri bırakmamışsın... Annem;Benim sahibim, gönlümün sahibi, ve bu günün sahibi... Anneler günün kutlu olsun..."
10.05.2014 16:24:48