Millet affetmeyecek hesabını sandıkta soracaktır!

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Mustafaoğlu, partisinden istifa eden belediye başkanlarıyla ilgili konuştu. Mustafaoğlu, "Milletin tercihini ve iradesini yok saydılar" dedi.

Aziziye’de Emrullah Akpunar ile Köprüköy’de Nevzat Karasu’nun belediye başkanı seçildikleri Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek, AK Parti’ye geçmelerine tepkiler devam ediyor.

 

Sosyal medyada birçok vatandaş, transfer olan belediye başkanlarına ağır eleştirilerde bulunurken, sessizliğini bozan Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Mustafaoğlu, yazılı bir açıklamayla süreci değerlendirdi.  

 

Partisinin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Türkiye genelinde üstün bir başarı yakaladığını, Erzurum’da da aynı başarıyı taçlandırdığını ileri süren Mustafaoğlu, “Aday gösterdiğimiz tüm ilçelerde milletimizin yüksek teveccühüne mazhar olarak, biri merkez ilçe Aziziye, bir diğeri ise taşra ilçelerimizden Köprüköy olmak üzere iki belediye başkanlığı kazandık."

 

 

"Bunun yanı sıra aday gösterdiğimiz Aşkale ve Horasan’da en yüksek oy alan ikinci parti konumuna gelirken diğer tüm ilçelerimizde de milletimizin ciddi teveccühüne mazhar olduk. Yeniden Refah Partisi olarak Erzurum genelinde gösterdiğimiz belediye başkan adaylarımız, milletimizin teveccühü ile toplamda 67.011 oya ulaşmış ve %19,03 gibi bir başarı oranı yakalayarak iktidar partisi ardından ikinci parti konumuna yükselmiştir” dedi.

 

 

BASKI ALTINA ALDILAR! ONLAR DA KONFORLARINI DÜŞÜNDÜ!

 

Mustafaoğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü.

 

“Milletimizin gösterdiği bu teveccühe rağmen, iktidar partisinin seçim öncesi dile getirdiği “Bizim kazanmadığımız belediyelere çivi bile çaktırmayız!” söylemi faaliyete geçirilmiş ve Yeniden Refah Partisi olarak kazandığımız belediyeler baskı altına alınmıştır. Bunun neticesinde ise bizlerin adayı olarak seçimi kazanan iki belediye başkanımız, milletin tercihini ve iradesini yok sayarak şahsi ikbal, menfaat ve konforları uğruna saf değiştirmişlerdir. Seçim öncesi verilen ağır sözleri ve gerçekleştirilen söylemleri bir kenara iterek saf değiştirenleri milletimiz elbette ki affetmeyecek ve bir sonraki seçimde sandıkta gerekeni yapacaktır. Bizlere teveccüh gösteren milletimiz müsterih olsun. Aramızdan eksilenlerin kutlu davamızı akamete uğratması asla söz konusu değildir. Yeniden Refah Partisi teşkilatları olarak, bugün dünden daha güçlü olduğumuz bilinmelidir.” HABER MERKEZİ 

 

 


16.08.2024 13:29:15