MHP'den ETSO'ya ziyaret!..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti.

Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) ziyaret etti.

Partinin il yöneticileriyle birlikte ETSO’ya gelen MHP Erzurum Milletvekili adayları; Oktay Öztürk, Prof. Dr. Kamil Aydın ve Ertürk Çimen, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın ve Oda yönetim kurulu üyeleriyle görüştüler. Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette konuşan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, 12 Haziran seçimlerinin bütün ülkede huzur ve sükunet içerisinde geçmesini temenni ettiklerini belirterek, seçim sonrasında Erzurum’u temsile hak kazanan siyasilerin şehrin refahı, huzuru, ekonomisi, kalkınması ve gelişmesi için gayret göstermesini gerektiğini söyledi. Erzurum için hizmete talip olanlara da başta sivil kitle örgütleri olmak üzere şehirde yaşayan herkesin destek vermesi gerektiğini kaydeden ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, “Bölge insanı olarak kanaatkar insanlarız. Ama kanaatkar olmamız bizi temsil edecek insanları, şehrimize yapılması gereken yatırımları takip etmeyeceğiz anlamına gelmez. Şehrimize yapılacak olan hizmetlerin her zaman takipçisi olmak zorundayız. Bu konuda herkes görevini yapmalıdır.” diye konuştu.

Ziyarette milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Oktay Öztürk de birer konuşma yaptı. Ertürk Çimen, Erzurum insanının hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade ederek bunu temin etmek için hizmete talip olduklarını ifade etti. Seçimler öncesinde yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Oktay Öztürk de, Erzurum’un en ücra noktalarına giderek projelerini anlatacaklarını kaydetti.


27.04.2011 11:32:00