MHP Milletvekili Öztürk Pasinler'de!..

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Pasinler ilçesinde partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Pasinler ilçesinde partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk Erzurum’un Pasinler ilçesinde partililerle ilçe binasında bayramlaştıktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşın sorunlarını dinleyip not alan Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisinin tek Erzurum milletvekili olarak fırsat buldukça Erzurum’a gelerek vatandaşlarla bir araya gelip, onlarla birlikte olacağını söyledi.

İlçe binasında ülke gündemi hakkında da değerlendirmede bulunan Oktay Öztürk, BDP Milletvekili Aysel Tuğluk’un Kürt vatandaşların yakında buradan gitmek isteyecekleri gibi ettiği sözlerin Kürt vatandaşlarımız tarafından itibar edilen laflar olmadığını belirterek, “Türkler ile Kürtler bin yıldan fazla zamandır etle tırnak olmuş milletlerdir. Bunu kimsenin bozmasının da mümkün değildir” dedi.

1 Ekimde Meclisin çalışmalarına başlayacağını ifade eden Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, her ayın bir haftasını Ankara’dan Erzurum’a gelerek ilçelere ayıracaklarını, vatandaşlarla bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinleyip, ellerinden geldikçe de vatandaşın sorunlarına çare bulmaya çalışacaklarını ifade etti.

Öztürk, hükümetin son zamanlarda çıkardığı kanun hükmünde kararnamelerle artık meclisi by-pas ettiğini, azınlıklar için çıkartılan kanun hükmünde kararname ile de verilen tavizlerin devam edeceğinin sinyalini verdiğini ifade ederek, Ak Parti iktidarının yaptığı açılımlarla ülkenin gidişini zora soktuğunu iddia etti.


05.09.2011 17:17:00