MHP Adaylarından Erzurumlular'a teşekkür!..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün Erzurum'da gerçekleştirdiği mitinge, Erzurumlular'ın yağmur ve zaman zaman yağan doluya karşın büyük bir ilgi gösterdiğini belirten MHP Milletvekili adayları,Soğuk havayı tezahüratlarıy

Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dün Erzurum’da gerçekleştirdiği mitinge, Erzurumlular’ın yağmur ve zaman zaman yağan doluya karşın büyük bir ilgi gösterdiğini belirten MHP Milletvekili adayları, “Soğuk havayı tezahüratlarıyla ısıtan Dadaşlar, 12 Haziran’da sandıkta Ak Parti’yi terletecek” dediler.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Erzurum’da son yıllarda düzenlediği en büyük mitingin yankıları sürüyor. Yağmur ve zaman zaman yağan doluya karşın İstasyon Meydanı’nı dolduran binlerce insanın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye büyük bir moral verdiğini belirten MHP Milletvekili adayı Oktay Öztürk, “Gittiği her yerde halkın büyük bir teveccüh gösterdiği Genel Başkanımız’ı Erzurumlular, bağrına bastı. Soğuk havaya karşın insanlar miting alanından iki saat boyunca bir yere ayrılmadı. Seçim çalışmlarında karşılaştığımız ilgi ve beklenti, Genel Başkan Bahçeli’ye gösterilen sevgi seliyle doruk noktasına ulaştı” dedi.

Erzurumlular’ın MHP’ye olan desteğini dün İstasyon Meydanı’ndan haykırdığını kaydeden MHP Milletvekili adayı Kamil Aydın, “Yaptığımız tüm ziyaretlerde, Ak Parti’nin politikalarından dolayı mağdur olan halkımızın dertleriyle karşılaşıyoruz. İnsanların iktidar partisine olan tepkisi, dün miting meydanında kendini gösterdi. İstasyon meydanında Genel Başkan Bahçeli’ye büyük destek vererek soğuk havayı ısıtan Dadaşlar, 12 Haziran’da sandıkta Ak Parti’yi öyle bir terletecek ki, 9 yıldır ülkeyi doğru dürüst yönetemeyenler neye uğradıklarını anlayamayacaklar” dedi.


03.06.2011 12:14:00