Kupa maçları Erzurum'a alınsın!..

Türkiye Buz Hokeyi Erkekler Ligi'nde 2010 - 2011 sezonunu şampiyon kapatan Başkent Yıldızları Spor Kulübü'nün Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Duman, bu yılki Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası maçlarının Erzurum'a alınmasını istediklerini belirtti.

Erzurum Ajans-Türkiye Buz Hokeyi Erkekler Ligi’nde 2010 - 2011 sezonunu şampiyon kapatan Başkent Yıldızları Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Duman, bu yılki Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası maçlarının Erzurum’a alınmasını istediklerini belirtti. Duman, böylece Erzurum’daki tesislerin uluslar arası maçlar için canlı tutulmuş olacağını söyledi.

Ankara’da geçtiğimiz 19 Şubat’ta başlayan, Ankara Üniversitesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent Yıldızları ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arasında geçen play-off mücadelesinde rakiplerini geride bırakan Başkent Yıldızları, ligi şampiyon olarak tamamladı.

Bu yıl Türkiye’yi Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda temsil etmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkent Yıldızları Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Duman, eleme turlarını Türkiye’ye alarak maçlara ev sahipliği yapmak istediklerini kaydetti. Duman, “Avrupa Şampiyonası’nda maçları Erzurum’daki tesislerde yaparak, buradaki tesisleri uluslararası maçlarla canlı tutarken yöre halkına da bu sporu daha çok sevdirmek istiyoruz" dedi.


23.03.2011 13:13:00