KUDAKA 14. Kafkasya turizm fuarında

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı uygulamasına başladığı İnovasyona Dayalı Turizm Stratejisi ve Eylem Planı dorultusunda hedef pazar ülkelerdeki fuarlara katılmaya devam ediyor.

Erzurum Ajans-Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı uygulamasına başladığı İnovasyona Dayalı Turizm Stratejisi ve Eylem Planı dorultusunda hedef pazar ülkelerdeki fuarlara katılmaya devam ediyor.
Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te düzenlenen 14. Kafkasya Turizm Fuarı. ExpoGeorgia Firması ve Gürcü Ulusal Turizm Ajansı tarafından Tiflis Belediyesi ve Koruma Altındaki Alanlar Ajansı desteğiyle düzenlenen fuar organizasyonu Tiflis Büyükelçisi Levent Murat Burhan ve Gürcistan turizm sektöründen sorumlu Ekonomi Bakanı Vera Kobalıa’nın yaptığı konuşma ile açıldı. Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ile gerçekleştirilen temaslar sonucu Türkiye standında yer alan KUDAKA Kuzeydoğu Anadolu Bölgesini tüm turizm çeşitliliğiyle tanıtıyor. Tur operatörlerinin yoğun ilgi gösterdiği stantta ziyaretçilere Gürcülerin Tao Klarjeti diye adlandırdığı Gürcü Kiliselerinin bulunduğu alana ait broşürler, İngilizce, Rusça ve Gürcüce olarak hazırlanmış bölge tanıtım materyalleri, Oltu taşı kolye, Erzincan bakırı küpeler ve Erzurum’un simgesi haline gelen Çifte Minareli Medrese magnetleri sunuluyor. 

06.04.2012 14:30:17