Küçükler'den çok anlamlı pozlar!..

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, hafta sonu eşi Dr. Ayşenur Küçükler ile birlikte sertifika törenine katılarak, bazı çevrelere mesaj verdi.

Erzurum Ajans-  Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, hafta sonu eşi Dr. Ayşenur Küçükler ile birlikte sertifika törenine katılarak, adeta bazı çevrelere mesaj verdi.


Son günlerde Başkan Ahmet Küçükler, hakkında ortaya atılan, “Eşinden boşandı, eşinden boşanmak için dava açtı” iddiaları asılsız çıktı. Başkan Küçükler, Büyükşehir Belediyesi, İş Kur İl Müdürlüğü ve Yakutiye Halk Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte başlattığı Meslek Edindirme Projesi sertifika törenine eşi Dr. Ayşenur Küçükler ile katıldı.

 

Resmi törenlere genelde tek  başına katılmayı tercih eden Başkan Küçükler, bu defa bir ilki gerçekleştirerek eşi Dr. Ayşenur Küçükler ile birlikte katıldığı törende adeta hakkında çıkarılan dedikoduların asılsız olduğunu gözler önüne serdi.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin, İş- Kur ve Yakutiye Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte başlattığı Meslek Edindirme Projesi yaklaşık 3 ay sürdü.  510 kişinin katıldığı kurslarda kursiyerlere; kaynak yapma, kuaförlük, saz, ahşap boyama, danışmanlık, bilgisayar eğitimi gibi 25 dalda eğitim verildi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, mesleki eğitim kurslarındaki kursiyerlerin birçoğunun dar gelirli olduğuna dikkat çekti. Belediyelerin yol, kaldırım, park yapmanın yanında sosyal görevleri de olduğunu kaydeden Küçükler, meslek edindirme kurslarının işsizliği azalması açısından önemli olduğunu vurguladı.


13.07.2010 00:02:00