Kaçan at sahibine zor anlar yaşattı!..

Erzurum'da geçimini at arabası üzerinde sebze ve meyve satarak sağlayan Okan Kılıç(18) isimli gencin başına gelen ilginç olay traji-komik sahnelerin yaşanmasına neden oldu.

Erzurum Ajans-Erzurum'da geçimini at arabası üzerinde sebze ve meyve satarak sağlayan Okan Kılıç(18) isimli gencin başına gelen ilginç olay traji-komik sahnelerin yaşanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre Erzurum da sebze ve meyve satarak yaşamını sürdüren Okan Kılıç isimli vatandaş, at arabalı seyyar tezgahıyla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bulunduğu alanda satış yapmak istedi. Atının yularını açarak direğe bağlayan Kılıç, mandalina satışı yaptığı esnada bir anlık dalgınlığının kurbanı oldu. Direğe bağlı olan ipin gevşemesi sonucu kaçan at, hastanenin yanında yer alan boş arsaya doğru koşmaya başladı. Çevredeki taksici esnafın uyarısıyla atının peşinden giden

Kılıç'ın yerine ise mandalina satışını taksi durağındaki taksi şoförleri üstlendi. Yaklaşık olarak 1 saat boyunca 3 kilometrelik alanda atının peşinden koşan talihsiz genç, zor da olsa ekmek teknesini yakalamayı başardı.

Kendisini zor duruma düşüren firari atını, mandalinayla besleyerek son günlerde hayvanlara yönelik şiddet uygulamalarını da kınamayı ihmal etmeyen Kılıç, "Bir hayli yoruldum, koşmaktan sesim kısıldı ama ne yapalım ekmek kapımız. Ona herhangi bir ceza vermeyeceğim, aksine daha özenle bakımını yapacağım" dedi.

Okan Kılıç geçici olarak tezgahına sahip çıkan taksi şoförlerine de mandalina ikram ederek, teşekkür etti.


03.11.2010 00:16:00