İranlı turistlere polis misafirperverliği

Erzurum'da otobüsleri arızalanan 40 kişilik İran uyruklu turist kafilesi Köprüköy İlçe Emniyet Amirliği’nce misafir edildi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da otobüsleri arızalanan 40 kişilik İran uyruklu turist kafilesi Köprüköy İlçe Emniyet Amirliği’nce misafir edildi.

Erzurum Palandöken kayak tesislerinde tatil yaptıktan sonra D-100 Karayolu üzerinden otobüsle İran’a dönüş yapmakta olan yaklaşık 40 İranlı turist, otobüslerinin arıza yapması sonucu yolda kaldı. 155 polis imdat ihbar hattını arayarak, araçlarının arıza yaptığını araçta çocuklar ve kadınların olduğunu ve havanın çok soğuk olması nedeniyle zor durumda olduklarını belirterek, yardım talebinde bulundular.

A
kabinde Köprüköy İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince olay yerine gidilerek soğuk hava şartlarından etkilenmiş durumda olan yaklaşık 40 civarında İranlı turist İlçe Emniyet Amirliğimize davet edildi. Otobüslerinin arızası giderilene kadar 5 saatlik süre zarfında İlçe Emniyet Amirliğimizde misafir edilen İranlı turistler otobüslerinin arızası giderildikten sonra tekrar yolcu edildi. 
25.01.2012 17:51:46