İbiş ve Memiş'i 5 bin kişi izledi

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 40 gün 40 gece sloganıyla Nisan ayı boyunca çocuklara yönelik olarak sahnelenen “İbiş ve Memiş” adlı oyunu beş bin kişi izledi.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 40 gün 40 gece sloganıyla Nisan ayı boyunca çocuklara yönelik olarak sahnelenen “İbiş ve Memiş” adlı oyunu beş bin kişi izledi.
Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü İkram Sönmez, Sinan Kaya’nın yönetmenliği yaptığı Ömer Demirci ile Morat Kotanoğlu’nun oynadığı “İbiş ve Memiş” adlı oyunu Niszan ayı boyunca ilyçedeki okullardan beş bin çocuğun ve ailesinin izlediğini söyledi. Murat Celal Kızıldağ’ın yazdığı oyunun büyük ilgi gördüğüne işaret eden Sönmez minik öğrencilerin Nisan ayı boyunca tiyatroya doyduğunu söyledi.

ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ EĞLENDİRDİLER

Bu arada Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi Müdürlüğü bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyor. İbiş ve Memiş’i çocukların beğenisine sunan Palandöken Gençlik Merkezi ayrıca engelli öğrenciler için de geçe düzenledi ve müzik eşliğinde engellileri eğlendirdi. Palandöken Gençlik Merkezi’nin Türk Halk Müziği Korosu gece boyunca engelli öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı. 

09.05.2012 13:45:35