HAS Parti Erzurum adaylarını tanıttı!..

Halkın Sesi Partisi (HAS) Erzurum Milletvekili adayları partililerle buluştu.

Erzurum Ajans-Halkın Sesi Partisi (HAS) Erzurum Milletvekili adayları partililerle buluştu.

12 Haziran’daki genel seçimlerde HAS Parti’den Milletvekili adayı olan Teoman Kümbet, Kahraman Şimşek, Yusuf Türkmen, Muhammet Yavuz Selçuk, Selahi Çınarlıoğlu ve Recai Demirci Şahin düğün salonunda partilerle bir araya geldi.


Çok sayıda partilinin katıldığı tanıtım toplantısında konuşan HAS Parti Erzurum İl Başkanı Mustafa Nuri Yakar, HAS partinin kısa zamanda kurulmasına rağmen Türkiye genelinde teşkilatlandıklarını dile getirerek, “Seçimlere giderken birçok projelerin ortaya konduğu şu günlerde, Numan Kurtulmuş hocamızın yumuşak üslubu halkımız tarafından çok beğenilmektedir. Erzurum olarak 16 ilçemizde teşkilatlandık. Temayül yoklamasında üyelerimizin istediği milletvekili adaylarını seçtirdik” dedi.


Milletvekili adaylarından Teoman Kümbet ise yaptığı konuşmada halkın desteğiyle 12 Haziranda meclise gireceklerine dile getirerek, “Aday tanıtım programımızın başta Erzurum’umuza, milletimize, memleketimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Bugün burada aday tanıtım programımıza teşrif eden muhtar kardeşlerimiz var onlara da hoş geldiniz diliyorum. Bu kadar kısa bir sürede HAS Partimizin kurulmasını, teşkilatlanmasını, büyük kongresini yapmasını ve seçimlere girmesini nasip eden Cenabı Allah’a hamd ve şükür ediyorum. HAS Parti, yeni Türkiye’nin yeni partisidir, hayırlı olsun. Biz bu partiyi kurarken kuramazsınız dediler, Allah’ın izniyle kurduk. Biz bu partiyi kurduktan sonra teşkilatlanamazsınız dediler, 28 günde teşkilatlandık. Teşkilatlar bittikten sonra seçime giremezsiniz dediler, Allah’ın izniyle 12 Haziran seçimlerine giriyoruz. Seçimlere girdiğimizi gördüklerinde de meclise giremezsiniz dediler, fakat inşallah 12 Haziranda sizlerin desteğiyle meclise gireceğiz” diye konuştu.

01.05.2011 15:33:00