Hani dökülen asfaltlar nerede?

Şehrin dört yanı 'köstebek yuvaları"nı andıran çukurlarla işgal edilmiş durumda. Vatandaş rezalete isyan ederkene, başkanlara yönelik tepkiler büyüyor...

Levent AKPINAR'ın haberi-İlçelerin mahalleleri, bakımsızlıktan adeta savaştan çıkmış bir hal aldı. Aziziye, Yakutiye ve Palandöken Belediyeleri’nin sorumluluk alanlarındaki yollar hem yayalaları hem de sürücüleri canından bezdirdi. Köstebek yuvasını andıran büyük çukurlara karşı belediyelerin herhangibir tedbir almaması tepkilere neden olurken, belediye başkanlarının sürekli olarak pembe tablo çizip, “asfalt rekoru kırdık” şeklindeki iddialı açıklamalar yapması, vatandaşın iyice öfkelenmesine neden oluyor. Başkanlara tepki gösteren vatandaşlar, “Biraz da makam odalarından çıkıp, bölgelerini gezmiş olsalar, rezaletin boyutunu kendileri de görecek” diye konuştular.

HALKI DİNLEYEN KİM?

Haber merkezimize gelen yoğun şikayetler üzerine Aziziye, Yakutiye ve Palandöken ilçelerine giden muhabirlerimizin objektifine takılan ‘köstebek yuvaları’ tepkilerin ne kadar yerinde olduğunu ortaya koydu. Günlerini makam odalarında ve lüks makam araçlarında geçiren merkez ilçe belediye başkanlarının, bu rezalete duyarsız kalmalarına tepki gösteren vatandaşlar, “Korkumuz, bu rezaletin 2011’de de devam etmesi. Artık halkı geçtik, dünyanın dört yanından gelecek olan sporcuları bu görüntülerle mi ağırlayacağız” dediler. (Palandöken)


19.01.2010 03:14:00