Hafızlar, İstanbul ve Çanakkale yolunda

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut verdiği sözü yerine getirerek Erzurum'dan 150 hafız öğrenciyi İstanbul ve Çanakkale gezisine gönderdi.

Erzurumajans-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut verdiği sözü yerine getirerek Erzurum'dan 150 hafız öğrenciyi İstanbul ve Çanakkale gezisine gönderdi.

Başkan bir süre önce ziyaretine gittiği Erzurum Yakutiye ilçesine bağlı Kuran Kursu öğrencilerine İstanbul ve Çanakkale sözü verdi. Yakutiye Kent Meydanında bugün toplanan 150 hafız öğrenci İstanbul ve Çanakkale gezisine uğurlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut," Yakutiye Belediyesi olarak Kuran Kurslarını ziyaret ettik. Gücümüz yettiği kadar yardımlarda bulunduk. Kuran Kursu hocaları bizden hafızlar için gezi düzenlenmesini istedi, bizde düzenledik. Bu geleneği her yıl devam ettirmeyi düşünüyoruz." dedi.

Yakutiye Müftüsü Osman Yazıcı'da, "İlçemizde bu yıl hafızlığını tamamlayan 109 hafız var. Hafızlar İstanbul ve Çanakkale şehitliğini gezecek. Şimdi 150 hafız ve hocalarımızı yolcu etmek için buradayız." şeklinde konuştu.

150 hafız öğrenci Hafız Halil Tercanlı'nın okuduğu Kuran-ı Kerim sonrası uğurlandı. 

03.07.2013 16:45:43