Güreşin kalbi Erzurum'da atacak!..

Yıldızlar Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası yarın sabah Erzurum'da başlıyor.

Erzurum Ajans-Yıldızlar Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası yarın sabah Erzurum’da başlıyor. Kazım Karabekir Eğitim Salonu Spor Salonu’nda start alacak olan güreşlere 850 pehlivan katılacak.

Yıldızlar Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası’nın heyecanı yarın sabah Erzurum’da başlayacak. Güreş Federasyonu 2010-2011 yılı Faaliyet Programında yer alan İller Arası Yıldızlar Türkiye Güreş Şampiyonası yarın sabah Erzurum’da başlıyor. 17-20 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Yoncalık Kampüsündeki Spor Salonu’nda yapılacak. Büyük çekişmelere sahne olması beklenen Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonasında spor severler güreşe doyacak.

Güreş Federasyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Güreş İl Temsilciliği tarafından organize edilecek olan Yıldızlar Serbest Güreş Müsabakalarının en iyi şekilde yapılması için seferber olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Memduh Ceyhan, tüm spor severleri ve güreş severleri müsabakaları izleyemeye davet etti.


16.03.2011 16:36:00