Gürbüz'den Kılıç'a Avrupa şampiyonluğu sözü

Geçtiğimiz hafta Bayburt’u ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bayburt’taki karate çalışmaları hakkında Bayburt Karate İl Temsilcisi İdris Gürbüz’den bilgi aldı.

Erzurumajans-Geçtiğimiz hafta Bayburt’u ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bayburt’taki karate çalışmaları hakkında Bayburt Karate İl Temsilcisi İdris Gürbüz’den bilgi aldı. Bakan Kılıç’ın kendilerine ziyaret etmesinden gurur duyduğunu belirten Gürbüz, Bakan Kılıç’a Avrupa arenasında kürsüye çıkacak sporcu yetiştireceklerine dair söz verdi.
Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi’ye bağlı iller arasında yer alan Bayburt’ta 75 tane müsabık karateci bulunduğuna işaret eden Karate Antrenörü İdris Gürbüz, ilde yurt içi ve uluslararası müsabakalara derece yapmış karatecilerin bulunduğunu belirtti. Bayburt Karate İl Temsilcisi İdris Gürbüz, “Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç ilimizi ziyaret ettiğinde kendisine karate faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik. Bakanımıza Avrupa’da şampiyonluk kürsüsüne çıkacak sporcu yetiştireceğimize dair söz verdik. Bizde bunu başaracak sporcu mevcut” dedi.

Erzurumlu olarak Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi’ye bağlı olarak çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen tecrübeli karate hocası İdris Gürbüz, “Ahmet hocamızın ve Erzurum’un karatedeki tecrübesinden çok faydalanıyoruz. Erzurum karatesinin gelişmesi Bayburt olarak bizimde ufkumuzu açtı. İnanıyorum ki, bundan sonra daha başarılı çalışmalara imza atacağız” dedi.

21.12.2012 17:59:25