Güler öğrencileri ödüllendirdi

Erzurum Pasinler Kaymamı Cihangir Güler bilgi yarışmasında kura yoluyla ikinci olan öğrencilere makamında teselli hediyesi verdi.

Erzurum Ajans-Erzurum Pasinler Kaymamı Cihangir Güler bilgi yarışmasında kura yoluyla ikinci olan öğrencilere makamında teselli hediyesi verdi.
Geçtiğimiz gün ilçede yapılan ilköğretim birinci kademe 4. ve 5. sınıflar arası bilgi yarışmasında kura yoluyla ikinci olan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerini makamında kabul eden İlçe Kaymakamı Cihangir Güler, öğrencilere ve sorumlu öğretmen Gülşen Kızıloğlu’na teselli hediyesi olarak kitap hediye etti.
Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, “Kura yoluyla öğrencilerimizin ikinci kalmaları ikinci olduklarını göstermiyor. Öğrencilerimiz yarışmada beraber kaldılar ama Erzurum’da bir okulumuz ancak ilçemizi temsil edeceği için kurallar gereği kurada 13 Mart İlköğretim Okulumuz birinci gelmiş, dolayısıyla aynı soruya cevap veren ve aynı puanı alan okulumuz Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulumuz da ikinci olmuştu. Öğrencilerimizin başarısını da kutluyoruz. Onlarda bizim ilçemizin birincileridir” diye konuştu.
M
ehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri hediyelerini Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı’ndan aldılar. 

10.02.2012 16:53:55