Gençlik merkezi'nden yaşlılara ziyaret

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Cadde Gençlik Merkezi yetkilileri ve üyeleri Güzide Bakım Evi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Cadde Gençlik Merkezi yetkilileri ve üyeleri Güzide Bakım Evi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Cadde Gençlik Merkezi, yaşlı vatandaşlara vefa örneği gösterdi. Cadde Gençlik Merkezi yetkilileri ve üyeleri Dünya Yaşlılar Haftası Münasebetiyle, yaşlılara ziyaret gerçekleştirdi. 18-24 Mart 2013 tarihlerinde gerçekleşen Yaşlılar Haftasında, Cadde Gençlik Merkezi yetkilileri ve üyeleri Güzide Bakım Merkezi'nde bulunan yaşlıları ziyaret ederek onlara moral verdi. Yaşlı vatandaşlar ile uzun süre sohbet eden Gençlik Merkezi üyeleri seslendirdikleri türkülerle yaşlıları eğlendirirken, kendilerine çeşitli hediyeler dağıttılar. Güzide Bakım Evi yetkilileri de Cadde Gençlik Merkezi yöneticilerine ve üyelerine anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

25.03.2013 15:25:02