Gazeteci Refayeli'den yazmamasını istedi!

Seçim öncesi her fırsatta Erzurumspor FK'nın transfer tahtasını açacaklarını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen adeta ağız değiştirdi.

İlk olarak 7 Şubat’ta, “2024 futbol sezonuna girerken kulübün borcu falan kalmayacak. Açıkça söylüyorum tahtayı açacağız” diyen Mehmet Sekmen, sezonun açılmasına günler kala suskunluğa büründü.

 

Son kez 5 Temmuz’da taraftarlarla bir araya gelen Sekmen, “tahtayı açacağız” vaadini yenilerken, Erzurumspor FK’nın deplasmanda karşılaşacağı Bandırma maçı öncesi bu kez “Biraz sabır” dedi.

 

 

Uçakta karşılaştığı Başkan Sekmen ile ilgili düşüncelerini kaleme alan gazeteci Vedat Refayeli, “Her şeyden önce gördüm ki, Büyükşehir Başkanı, aynı zamanda Erzurumspor FK’nın Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, mavi-beyazlı kulübü ile öylesine ilgilenmiyor. Belediyenin bir işi gibi ilgili gördüm, bir defa onu söylemeliyim. Erzurumspor FK’yı dert ettiğini anlıyorum konuşmalarından. Bazı ayrıntılara girerken yazılmamasını istiyor ve ben de bu isteğini anlayışla karşılıyorum. Ama başkan Sekmen o tahtanın açılacağını söylüyor, o konuda bir tereddüt içinde olmadığını müşahede ediyorum. Peki o kapalı tahta ne zaman açılacak? Bu konuda kendisi ne yapıyor? Küllerimizden doğuyoruz kampanyası nasıl gidiyor? Ard arda cevap bekleyen, camianın da mutlaka öğrenmek istediği o sorulara cevap vermesini bekliyorum başkandan. Ama o az ama öz cümle kurmakla yetiniyor: Tahta açılacak. Açılmasına açılacak ama biraz sabır!” HABER MERKEZİ

 


06.08.2024 13:49:09