ETÜ İstanbul Educaturk'te

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) İstanbul Kongre Merkezi fuar alanında düzenlenen Educaturk Eğitim Fuarına katıldı.

Erzurumajans-Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) İstanbul Kongre Merkezi fuar alanında düzenlenen Educaturk Eğitim Fuarına katıldı.

Kaliteli ve doğru eğitim imkanlarını araştıran öğrenci ve velilere, yurtiçi ve yurtdışındaki birçok eğitim olanaklarını inceleme avantajını aynı ortamda sunan fuar, eğitim sektöründe hizmet veren kuruluşların hedef kitle ile buluşmalarını ve diğer kuruluşlar ile ilişkilerini geliştirmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin, üniversiteler hakkında bilgi edinme imkanı buldukları fuarda ETÜ standına, öğrenci, öğretmen ve veliler yoğun ilgi gösterdi
Standı ziyaret eden öğrencilerin merak ettiği sorular, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan Türkez ile Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Servet Koşar tarafından cevaplandırılarak, Üniversitemizin tüm eğitim birimlerinin yanı sıra şehrimizin sosyal, sportif ve kültürel olanaklarını öğrencilere aktardılar.

Ayrıca, Orta doğuda yayın yapan medya kuruluşlarından Asya TV, Ehed TV, El İsrak TV muhabirleri ETÜ standını ziyaret ederek, Üniversitenin eğitim hedefleriyle ilgili Doç. Dr. Hasan Türkez ile röportaj yaptılar.  
19.12.2013 13:47:12