Erzurumspor kurtarılamadı çünkü!..

Eski başkanlardan Tevfik Özel ve Bekir Ilıcalı';nın sonra ki düzenlenen toplantılarda alacaklarını silmeyeceklerini söylemeleri ile girişimler sonuçsuz kaldı.

Erzurum Ajans-(Özel)Erzurum Büyükşehir Belediye başkanının girişimleri ile başlatılan ve “Ortak akıl ortak karar” sloganı ile devam eden girişimlerden bir sonuç çıkmadı.

10 gündür Erzurum valisi Sebahattin Öztürk’ün’de katıldığı toplantılarda bir sonuca varılamadı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen ilk gün toplantısında mikrofonu eline alan herkesin alacağını sileceğini vaat etmesiyle umutlanan Erzurumsporlu taraftarlar; eski başkanlardan Tevfik Özel ve Bekir Ilıcalı’nın sonra ki düzenlenen toplantılarda alacaklarını silmeyeceklerini söylemeleri ile girişimler sonuçsuz kaldı.

Salonu dolduran yüzlerce taraftar ve yetkilinin karşısında alacaklarından vazgeçmeye hazır olduklarını bazı şartlara bağlayarak açıklayan iki eski başkandan Tevfik Özel’in bunu yakınlarına sormadan yapamayacağı kendisine belli bir süre verilmesini istediği; Bekir Ilıcalı’nın ise alacağında ısrar ettiği öğrenildi.

Erzurumspor Kulübünün 10 milyon liralık borcunun 3 milyonu bu iki başkana olduğu için oluşturulan heyet çalışamadı ve Erzurumspor belirsizliğe terk edildi.


18.01.2010 01:13:00