Erzurumlu atletler finale yükseldi!..

Erzurumlu minik atletler Atletizm Proje Yarışlarında başaralı olmaya devam ediyor.

Erzurum Ajans-Erzurumlu minik atletler Atletizm Proje Yarışlarında başaralı olmaya devam ediyor. Trabzon’da yapılan yarışlarda Erzurumlu atletler yine büyük zaferlerle şehre dönerken, Ankara’da yapılacak olan final yarışlarına katılmaya hak kazandılar.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Atletizm Proje Yarışlarında başarılı olan Atletler Artvin’den sonra Trabzon’dan da başarılı derecelerle dönerek adını Ankara’da yapılacak olan final yarışlarına yazdırmayı başardı. Nihat Buyburt, Orhan Güngör, Yavuz Bayram ve Ali Haydar Kanber yönetiminde Trabzon’da yapılan Atletizmi geliştirme proje yarışları yarı finallerine katılan Erzurumlu atletler başarıdan başarıya koştu. 1997-1998 Doğumlu erkeklerde ilk dört sırayı Erzurumlu atletler paylaştı. Erzurumlu atletlerden Halil Acar birinci olurken, Adem Bayram ikinci, Cabir Aydın üçüncü, Cengiz Aktaş dördüncü oldu. 1997-1998 doğumlu bayanlarda Erzurum’dan Latife Güneş birincilik kürsüsüne çıkarken, Dilara Kaplan ikinci oldu. Gümüşhane’den Tuba Karali üçüncü oldu. 1999-2000 doğumlu erkeklerde Erzurumlu atletler ilk dördü paylaştı. İsmail Acar birinci, Abdullah Canpolat ikinci, Hamit Boran üçüncü ve İsmail Yaşar dördüncü oldu.

1999-2000 doğumlu bayanlarda Erzurum’dan Songül Kanar birinci olurken, Yamur Aydınlı üçüncü oldu.

Yapılan Takım tasnifinde birinci olan Erzurum ile ikinci olan Gümüşhane, Ankara’da yapılacak olan final yarışlarına katılmaya hak kazandı.


29.03.2011 17:17:00