Erzurum'dan kar manzaraları

Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ederken, oluşan kar manzaralarını fotoğraf makineleriyle ölümsüzleştiren gençler karın tadını çıkardı.

Erzurumajans-Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ederken, oluşan kar manzaralarını fotoğraf makineleriyle ölümsüzleştiren gençler karın tadını çıkardı.

Süs havuzları ve çeşmelerin donduğu Erzurum’da özellikle tarihi mekanlarda kartpostallık görüntüler oluştu. Kar yağışı ve soğuk havayı eğlenceye dönüştüren gençler ise muhteşem manzara karşısında fotoğraf çekilerek ve kartopu savaşı yaparak gönüllerince eğlendi.

Soğuk havanın en fazla etkilediği kuşlar ise hayırsever vatandaşların parklara bıraktığı ekmek parçalarıyla karınlarını doyurdu.

Karın keyfini yaşayan gençler, “Buralar kar yağınca güzel. Kar herkesin bildiği gibi saflığı ve temizliği temsil eder. Biz de bu saflığı ve temizliği ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekiyoruz. Kar topu savaşı ise en büyük eğlencemiz. Bazı vatandaşlar şikayetçi ama biz halimizden çok memnunuz. Tek sorun kaldırımlardaki ve yollardaki buzlanmalar. Ara sıra düşüyoruz ama bu da bu eğlencenin tuzu biberi olsun” dedi. 

22.12.2012 13:38:24