Erzurum'da ilk miting Kurtulmuş'tan!..

Halkın Sesi Partisi (HAS PARTİ) Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un 12 Haziran seçimleri öncesinde Erzurum'a gelen ilk lider olacak. Kurtulmuş, 16 Mayıs Pazartesi günü Erzurum'da halka seslenecek.

Erzurum Ajans- Halkın Sesi Partisi (HAS PARTİ) Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un 12 Haziran seçimleri öncesindeki miting programı belli oldu. Genel Başkan Kurtulmuş, 16 Mayıs Pazartesi günü Erzurum’a gelecek. Parti teşkilatının açılış törenine katılacak olan HAS Parti Lideri Numan Kurtulmuş, daha sonra Erzurumlulara hitap edecek.

ERZURUM'DA HALKA HİTAP EDECEK İLK LİDER

12 Haziran’da yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi AK Parti, MHP ve CHP liderlerinin miting programları içerisinde yer alan Erzurum, HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u da ağırlayacak. Genel Başkan Kurtulmuş, 16 Mayıs Pazartesi günü geleceği Erzurum’da, hem parti teşkilatının açılışı yapacak, hem de halka hitap edecek.

HAS Parti Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Teoman Kümbet, partilerinin miting programının netleştiğini bildirdi. HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un, 16 Mayıs Pazartesi günü miting için Erzurum’a geleceğini açıklayan Kümbet, “16 Mayıs tarihi, Erzurum’da yeni bir ses, yeni bir soluk ve yeni bir siyaset rüzgarının estiği gün olacak. İstasyon Meydanı, Has Parti’nin kararlı, istikrarlı ve kendinden emin yükselişine şahitlik edecek.” dedi.

ERZURUM ADAYLARINI BAŞEĞMEZ TANITACAK...

HAS Parti Genel Başkanı Kurtulmuş’un katılımıyla Erzurum’da gerçekleştirilecek olan miting için hazırlıklara şimdiden başladıklarını anlatan Kümbet, farklı siyasi üslup ve çizgisiyle HAS Parti’nin, iktidara doğru yürüyüşünü Erzurum’dan başlatacağını dile getirdi.

HAS Parti’nin Erzurum mitinginin iktidara yürüyüş adını taşıyacağını vurgulayan Kümbet, seçim gezileri ve geniş kapsamlı toplantıların, 12 Haziran seçimlerine kadar devam edeceğini söyledi. Kümbet, 1 Mayıs Pazar günü de, Genel Başkan Danışmanı ve GİK üyesi Mukadder Başeğmez’in Erzurum’a geleceğini hatırlatarak, “Milletvekili aday tanıtım toplantısına katılmaları için Erzurum halkını Şahin Düğün Salonu’na bekliyoruz.” dedi.


30.04.2011 02:07:00