Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?

İşte Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları...

Erzurumajans-İşte Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları...

TEKMAN'DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI


Erzurum'da bir otomobilin karıştığı trafik kazasında araç içerisindeki 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay sabah saatlerinde Erzurum'un Pasinler ilçesine bağlı Gündamı Mahallesi'nde meydana geldi. S.S. isimli şahsın dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetin kaybetmesi otomobil yol kenarındaki şarampole yuvarlandı. Kazadan yan yatan araçta yolcu olarak bulunan N.K., Z.Y. ve B.A. isimli şahıslar yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

PASİNLER'DE TRAFİK KAZASI : 3 YARALI


Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında kamyonette bulunan 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Erzurum'un Pasinler ilçesinde meydana geldi. M.B. isimli şahsın dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyeni kaybetmesiyle kamyonet yol ortasındaki beton bariyerlere çarptı. Kazada sürücü M.B., yolculardan H.B. ve Ş.B. isimli şahıslar yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

ERZURUM'DA HIRSIZLAR İŞYERİNDEN PARA, TAVUK VE HOROZ ÇALDI


Erzurum'daki bir işyerine giren hırsızlar içerideki 3 bin 500 TL para, 3 adet Hint Tavuğu ve 1 adet Adana Horozu'nu çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde meydana geldi. Canlı hayvan satışı yapan bir işyerine giren hırsızlar, içerideki 3 bin 500 TL ve işyerinin dışındaki 3 adet Hint Tavuğu ve 1 adet Adana Horozu'nu çalarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ERZURUM'DA 55 KİLO UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ


Erzurum'da durdurulan bir aracın döşemelerine zulalanmış 55 Kilo 957 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, uygulama yapan polis ekipleri şüphelendiği bir otomobili durdurarak içerisinde arama yaptı. Yapılan aramada otomobil içerisindeki koltuk ve sırt dayama bölümlerinin içerisine gizlenmiş 50 paketten toplam 55 Kilo 957 Gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan araç sürücüsü F.Ö'nün polis ekiplerine S.K. isimli sahte kimlik verdiği ortaya çıktı. Konuyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

11.05.2015 17:01:20