Erzurum için biraraya geldiler!..

Kocaeli genelinden gençlerin oluşturduğu 22 Kişilik gençlik kolları yönetimi çalışmalarına start verdi.

Erzurum Ajans-Yaklaşık 4 yıl önce kurulan ve kuruluşundan bu güne gençliğe verdiği önemi her etkinlikte belirten Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) yönetimi önceki gün atadığı gençlik kolları yönetimi çalışmalarına başladı. Darıca Sancaktepe'de yapılan toplantıya KEDFE Başkanı Muhammet Şık ve yönetimi, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Ağdaş, Erzurum il, ilçe ve köy dernekleri yöneticileri ve gençler katıldı. Atama ile göreve gelen yönetim görevi 6 ay sonra yapılacak olan olağan kongreye kadar götürecek

ÖRNEK FFEDERASYON

Gençlik kolları atama toplantısında konuşan KEDFE Başkanı Muhammet Şık, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu olarak Kocaeli'de ve ülke genelinde örnek bir dernekleşme çalışmaları yürüttüklerini, diğer federasyon ve derneklerin kendilerine gıpta ile baktıklarını söyleyerek, bunun en büyük nedeninin de gösterdikleri birlik ve beraberlikten kaynaklandığını belirtti. Şık, gösterilen bu birlik ve beraberliğin gençlere örnek olmasını ve bundan sonraki çalışmaları ile KEDFE'nin daha güçlü olacağını ifade etti.

ÖNCE VATAN

Toplantıda konuşan Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Ağdaş'ta oluşan gençlik kolları yönetimin hayırlı olmasını dileyerek, gençlerin böyle bir görevde yer almalarından dolayı büyük mutluluk duyduğunu, gençlerin sorumluluklarının bilincinde önce vatana sonra'da Erzurumlulara yakışır çalışmalar sergilemelerini istedi.

BAŞARI İÇİN VARIZ

Yapılan tanıtım toplantısında ilk açıklamasını yapan KEDFE Gençlik Kolları Başkanı Fuat Gedik, kendilerini böyle onurlu bir göreve layık gören tüm büyüklerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında ünlü bir düşünürün dediği "İçinde kadınların ve gençlerin olmadığı hiçbir hareket başarıya ulaşamaz" sözünü aktararak Federasyonun başarısına başarı katmak için yola çıktıklarını belirtti. Gedik, ayrıca bu oluşumun Erzurumlu gençlerin gönül hareketi olduğunu, bu bilinçle yola çıktıklarını ve bu yolculuğun öncelikli amacının düzenlenecek olan sosyal ve kültürel etkinliklerle birlik ve beraberliğin yanı sıra gençliğe Erzurum kültürünü aşılamak olduğunu ifade etti.

YENİ YÖNETİM

KEDFE Yönetimi tarafından yapılan atama ile 6 ay sonra yapılacak olan kongreye kadar görev yapacak yönetimde Başkan Fuat Gedik olurken, Yönetimde; Suat Şık, Levent Okutucu, Ercan Açışlı, Dilaver Özcan, Zafer Taşçı, Vedat Konak, Ömer Faruk Sırmalı, Murat Yıldız, Habib Bulut, Yavuz Aydın, Gökhan Boylu, Hanifi Karakaya, Murat Bulut, Rıdvan Sezer, Turgay Acar, Oğuzhan İzgün, Ozan Şeker, Taner Topal, Yasin Aka, Emrah Turan ve Adem Özkan yer aldı.


11.08.2010 01:19:00