Erzurum BBS Taşkın Güngör'e emanet

Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizen deneyimli hoca Faik Demir ile yollarını ayıran Erzurum Büyükşehir Belediyespor teknik direktörlükten boşalan yerine İnegölspor'u şampiyonluğa taşıyan Taşkın Güngör'ü getirdi.

Erzurum Ajans-Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizen deneyimli hoca Faik Demir ile yollarını ayıran Erzurum Büyükşehir Belediyespor teknik direktörlükten boşalan yerine İnegölspor'u şampiyonluğa taşıyan Taşkın Güngör'ü getirdi.

Faik Demir'in Kırıkhanspor ile anlaşmasının ardından teknik direktör arayışlarına hız veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor ,önceki sezon İnegölsporu şampiyon yaparak 2.lige çıkarmasına rağmen İnegölspor Yönetimi tarafından yeni sezonda görev verilmeyen Taşkın Güngör ile anlaştı..

3. ligde zirveye oynayacak bir ekip oluşturmak isteyen Mavi-Beyazlı ekibimiz, ilk iş olarak teknik direktör sorununu çözmek için düğmeye bastı. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Yönetimi ,takımı geçen yıl İnegölspor'u 2.Lige taşıyan başarılı teknik adam Taşkın GÜNGÖR’e emanet etti
Rizeli olan Güngör ‘ün yardımcılığını İnegölde olduğu gibi yine Rizeli bir Hoca olan Ahmet TAMRAK yapacak.

Güngör ve ekibi çalıştırdığı takımlarda Rize’den götürdüğü oyuncuları oynatması ile tanınırken Erzurum Büyükşehir Belediyespora Teknik direktör olması Rizespor kamuoyunda memnuniyetle karşılandı

Öte yandan futbolcu araşıyşlarına da hız veren Dadaşlar ilk olarak Sakaryaspor forması giyen genç yetenek Kürşat Erdem ile her konuda anlaşarak el sıkıştı.

Erzurumspor.Net

18.06.2012 16:15:03