Erzurum BBS taraftarıyla buluştu!..

Bolu kampından döndükten sonra yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Süper Toto 3. Lig takımlarından Gümüşhanesporla oynadığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesinde Gümüşhanespor’la oynadığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı. Yeni Erzurum Stadyumu’ndaki maça taraftarlar büyük ilgi gösterirken, karşılaşmayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de izledi. 

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Ersin, Serkan, İbrahim, Murat, Volkan, Ufuk, Emrah, Cabir, Ferhat,  Ümit ve Tarık onbiriyle sahaya çıkarken, Gümüşhanespor ise, Hasan, Taner, Arif, Aytaç, Ali, Bilal, Ömer Faruk, Tekin, Mehmet, Semih ve Sinan onbiriyle mücadele etti.

90 dakika boyunca rakibine karşı etkili bir oyun sergileyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, 40. dakikada Volkan’ın golüyle 1-0 öne geçerken, rakip takım Gümüşhanespor, 43. dakikada Mehmet’in golüyle beraberliği yakaladı. Kıran kırana bir mücadelenin sergilendiği maçta hayli heyecanlı olduğu gözlenen Teknik Direktör Hasan Çelik ise, takımının oyuncularına saha kenarından talimatlar yağdırdı.

Fatih Öztaş, Hakan Eygü ve Erhan Gündoğdu isimli hakemlerin yönettiği maçın ikinci yarısı da karşılıklı ataklarla geçti. Rakip takım karşısında çok sayıda gol pozisyonu geliştiren Erzurum Büyükşehir Belediyespor, galibiyet golünü bulamayınca, karşılaşma 1-1’lik skorla sonuçlandı.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın, yeni sezon öncesinde kendi evinde ilk hazırlık maçını oynayan Büyükşehir Belediyespor’un, oldukça çekişmeli bir maç çıkardığını belirterek, takımın yeni sezonda çok daha üstün bir performans sergileyeceğini kaydetti.


15.08.2011 00:09:00