Erzincan Belediyesi'nden bir ilk daha

Erzincan Belediyesi gerçekleştirdiği birçok proje ile ilklere imza atarken şimdi de TSE EN ISO 900 Kalite Yönetim Belgesi almak için Doğu Anadolu Bölgesinde müracaat eden ilk il belediyesi oldu.

Erzurumajans-Erzincan Belediyesi gerçekleştirdiği birçok proje ile ilklere imza atarken şimdi de TSE EN ISO 900 Kalite Yönetim Belgesi almak için Doğu Anadolu Bölgesinde müracaat eden ilk il belediyesi oldu.

TSE EN ISO 900 Kalite Yönetim Belgesi almak çalışmalarını yoğunlaştıran Erzincan Belediyesi bu bağlamda kalite yönetim çalıştayı düzenledi. TSE Erzurum Bölge Müdürü İbrahim Seyhan başkanlığında yapılan çalıştaya 42 belediye personeli katılıyor. Erzincan Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün yoğun çalışmaları sonucu eğitimlerin aralıksız olarak devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Yüksel Çakır; ““TSE EN ISO 900 Kalite Yönetim Belgesini almak için 2 yıldır çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Kalite belgesi almak için Doğu Anadolu Bölgesinde müracaat eden ilk il belediyesi biziz. TSE Erzurum Bölge Müdürü İbrahim Seyhan başkanlığında ve 3 gün sürecek bir çalıştay tertip ettik. Çalıştaya 42 belediyemiz personelimiz katılıyor. Çalıştay sonunda TSE Müdürlüğü tarafından yapılacak denetimler sonucunda inşallah Doğu Anadolu Bölgesinde TSE EN ISO 900 Kalite Yönetim Belgesini alan ilk il belediyesi olcağız. Bu belgeyi almaktaki amacımız ise halkımıza daha kaliteli ve en üst düzeyde hizmet sunabilmektir” dedi.

16.11.2012 14:15:57