EBBS'de hedef 6 maçta 6 galibiyet

Son haftalardaki puan kayıplarına rağmen morallerin yüksek olduğu mavi- beyazlılarda futbolcular kenetlendi. Hedef 6 maçta 6 galibiyet.

Erzurum Ajans-Turhan Bozkurt'un haberi-Son iki haftada Tekirova Belediyespor ile Ankarademirspor maçlarında puan kaybeden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da hedef kalan 6 maçta 18 puan. İki günlük iznin ardından dün çalışmalara başlayan mavi-beyazlılarda morallerin oldukça yüksek olduğu görüldü. Puan kayıplarının Play-Off ümitlerini azaltmadığını belirten futbolcular, kalan 6 maçtan da 18 puan almak için mücadele edeceklerini söylediler.

 

Şu anda tek ihtiyaçlarının taraftar desteği olduğunu da ifade eden futbolcular, “Kimse son iki haftada kaybettiğimiz puanlara aldanıp  pes ettiğimizi düşünmesin. Biz gücümüzün farkındayız. Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Çanakkale Dardanelspor maçına hazırlanıyoruz. Şanssızlıklar ve aşırı stres nedeniyle puan kayıpları yaşadık. Biz Play-Off’a çıkacağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızda inansın” dediler.  

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

Erzurum Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü  Faik Demir ise futbolcularla tek tek görüşerek morallerini yüksek tutmaları için büyük bir çaba harcıyor. Futbolcularından puan kaybedilen maçları unutup, Dardanelspor maçına konsantre olmalarını  isteyen Faik Demir, “ Musa ve Tarık yine kadroda olmayacak. Volkan takımdaki yerini alacak. Mustafa Öztürk ise cezalı durumda. Bunun dışında bir eksiğimiz yok. Tüm maçlarımızı kazanmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz”dedi.

 

UFUK DEMİR: PLAY -OFF’A ÇIKACAĞIZ!

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un basın sözcüsü Ufuk Demir, "Galibiyet serisini sürdüremediğimiz için üzgünüz" dedi.

Palandöken’e konuşan Demir, Ümitlerini hiçbir zaman yitirmediklerini belirterek, “Beş maç üst üste galip geldik. Bu seri futbolcularımızın üstünde bir baskı oluşturdu. Hem Tekirova hem de Ankarademirspor maçında hem bu baskının hem de şanssızlıkların kurbanı olduk. Grubun en güçlü ekibiyiz. Tüm maçları kazanacak güçteyiz. Artık futbolcularımız önümüzdeki maçlara konsantre oldular. Hedefimiz 6 maçta 18 puan” diye konuştu.

Şu anda tek ihtiyaçlarının taraftar desteği olduğunun da altını çizen Demir, “Biz inanıyoruz, taraftarlarımızda inansın. Bu takımı Play-Off’a çıkaracağız” şeklinde konuştu.


04.04.2012 13:15:19