Dönmez Türkiye'yi temsil edecek!..

Yakutiye Belediyesporlu Cengizhan Dönmez, Makedonya'da yapılacak olan Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Erzurum Ajans-Yakutiye Belediyesporlu Cengizhan Dönmez, Makedonya’da yapılacak olan Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Yakutiye Belediyespor’un yıldız judocusu Erdoğan Dönmez, 2 Tammuz 2011 tarihinde Makedonya’da yapılacak olan Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası’nda Erzurum’u temsil edecek. 38 kiloda Milli takıma seçilen yıldız judocu, hedefinin Balkan Şampiyonluğu’nu kazanmak olduğunu ve daha sonra da Avrupa Şampiyonluğu’nu hedeflediğini söyledi.

Antrenörler Nurullah Diyarbakır ve Erdoğan Dönmez yönetiminde ardalıksız bir şekilde Balkan şampiyonasına bilenen milli judocu, önümüzdeki haftalarda Milli takım kampına giderek, çalışmalarını bu kampta sürdüceği ifade edildi. 2 Temmuz’da Milli takım forması ile Makedonya’da tatamiye çıkacağı için çok mutlu olduğunu ifade eden Cengizhan Dönmez, “Hedefim ilerisinde olimpiyatlarda ülkemizi temsil etmek. Ancak öncesinde Balkan Şampiyonluğu ve Avrupa Şampiyonluğu hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum” dedi.


01.06.2011 16:10:00