Devlerin gözü Erzurum'da

SPOR kulüplerinin yükseklik kampı için Türkiye'nin en ideal kenti olan Erzurum'da Büyükşehir Belediyesi ve KUDAKA tarafından çok sayıda çim saha yaptırılıyor.

Erzurumajans-SPOR kulüplerinin yükseklik kampı için Türkiye'nin en ideal kenti olan Erzurum'da Büyükşehir Belediyesi ve KUDAKA tarafından çok sayıda çim saha yaptırılıyor.

Çim sahaların bu yaz bitirilmesi hedeflenirken, dünyanın dev kulüplerinin de yürütülen çalışmaları yakından takip ettikleri öğrenildi. Rusya'nın Dinamo Kiev, Lokomotif Moskova, İtalya'dan Milan, Almanya'dan Bayern Leverkusen ve İspanya'dan Atletico Madrid ve Sevilla gibi takımların sahaların yetişmesi halinde kamp için Erzurum'u tercih edecekleri öğrenildi.

Dünyanın dev kulüplerinin gerek kendi menajerleri gerekse de organizasyon şirketleri üzerinden Erzurum'u yakın takibe aldıkları belirtilirken, sahaların tamamlanması halinde takımların Erzurum'a gelmeye başlayacakları ifade edildi. Bu konuda KUDAKA'nın da ciddi çalışmalar yaptığı ve geçtiğimiz yıl Erzurum'a getirdikleri organizatörlerle yakın temas içerisinde oldukları belirtiliyor. Sahaların tamamlanmaması halinde önümüzdeki yıl çok sayıda dünyanın dev takımlarının Erzurum'a getirileceği ifade ediliyor.

29.04.2013 12:13:28