Demirtaş hastaneye kaldırıldı

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, hastaneye kaldırıldı.

Erzurumajans-BDP'den yapılan yazılı açıklamada, "Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaş bu sabah göğsündeki ağrı ve sıkışma nedeniyle gittiği Diyarbakır Memorial Hastanesi'nde kontrol altına alınmıştır. Sayın Genel Başkanımızın genel sağlık durumu iyidir. Tetkik ve kontrollerinin devamı için kendileri bugün hastanede kalacaktır" denildi.

"DURUMU İYİ"


Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, göğsündeki ağrı şikayetiyle özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sabah saatlerinde göğsündeki ağrı şikayeti ile özel bir hastaneye kaldırılan BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. BDP Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Demirtaş'ın durumunun iyi olduğunu söyledi. Zümrüt, "Selahattin başkanımızın durumu şu anda iyi. Gözetim altında. Doktorlar bir gece kalması gerektiğini belirtti. Tetkikler yapıldı, tahlillerin sonucu çıkmasını bekliyoruz. Yoğun tempoda çalışıyor. Biz bu konuda sağlığımıza çok dikkat etmiyoruz. Bir gece hastanede tutulacak. Programından haberimiz yok Irak'a gidip gitmeme konusunda. Bugün olmaz zaten hastanede kalacak" dedi.

Demirtaş'ın yapılan tetkiklerinin ardından bugün hastanede müşahade altında tutulacağı, yarın tahlillerin sonucuna göre taburcu edileceği öğrenildi.

11.03.2013 16:04:05