Dar gelirli ailelerin çocukları unutulmadı

Oltu Kültür Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği fakir öğrencileri bu yıl da unutmadı.

Erzurum Ajans-Oltu Kültür Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği fakir öğrencileri bu yıl da unutmadı.
Oltu Kültür Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü. İhtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen ve Kale Meydan da kurulan 3 adet çadırda açılan stantlar Oltulularca büyük beğeni topladı.
İlçe vaizi Arslan Dursun’un yaptığı dua eşliğinde kermesin açılış kurdelasını İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ve Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek birlikte kesti.
Kitap, yiyecek, kozmetik, temizlik malzemeleri ve elişi ürünlerin yer aldığı stantlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kaymakam Çobanoğlu ve Başkan Ziyrek, stantları tek tek dolaşarak sergilenen ve satışı yapılan elişi ürünleri inceleyerek, alışveriş yapmayı da ihmal etmediler.
Oltu Kültür Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İsa Kaya, geleneksel hale getirdikleri kermese ilçe halkının her yıl daha fazla ilgi göstermesinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Kaya, 15 gün boyunca ilçe halkının ziyaretine açık tutulacak olan kermesten elde edilecek gelirin, her yıl olduğu gibi yine ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanılacağını söyledi.

06.05.2012 13:15:23