Cuma namazı sonrası 10 bin gül dağıttılar

Erzurum’da Mevlid Kandili sebebi ile Vuslat Derneği’nce Cuma namazı sonrasında cemaate 10 bin adet gül dağıtıldı.

Erzurum Ajans-Erzurum’da Mevlid Kandili sebebi ile Vuslat Derneği’nce Cuma namazı sonrasında cemaate 10 bin adet gül dağıtıldı. 7’den 70’e herkes metrelerce uzanan kuyruğa girerek eksi 35 derecede gül alabilmek için bekledi.
Erzurum’da meydanlar gül kokusu ile şenlendi. Vuslat Derneğinin düzenlediği programla Cuma çıkışında vatandaşlara Hz Muhammet’in hayatını anlatan kitapçık, gül ve CD dağıtıldı. 10 bin adet dağıtılan Gül ve CD’ler için vatandaşlar eksi 35 derecede metrelerce uzanan kuyruğa girerek bekledi. Yediden yetmişe herkesin alabilmek için uğraştığı güller için oluşturulan uzun kuyruklarda vatandaşlar dualar ederek özel günde yapılan hayırların kabul olmasını diledi.
Vuslat Derneği yetkilileri yapılan organizasyon ile Hz Muhammet (s.a.s.)’in hatırlanması ve onu anımsatan güller dağıtılarak meydanları onun kokusu ile renklendirmeyi arzu ettiklerini dile getirdi. Dağıtılan CD ve kitapçıklar içerisinde Hz. Muhammet (s.a.s)’in hayatının anlatıldığını dile getiren Vuslat Derneği yetkilileri insanların dualarına ortak olmak istediklerini ifade etti.


03.02.2012 15:33:03