Cinisli tepki gösterdi: Bir tek benim mi garibime gitti?

Erzurum?un işgalden kurtarılışının 105'inci yıl dönümü sade bir törenle kutlandı. Etkinliklere iktidar partisinden hiçbir vekil katılmadı.

Bu duruma tepki gösteren İYİ Partili Naci Cinisli, sosyal medya hesaplarından, “Bir tek benim mi garibime gitti?” paylaşımında bulundu.

 

Kahramanmaraşlı merkezli depremler nedeniyle 12 Mart etkinlikleri sade bir törenle kutlandı. Erzurum Vali Vekili Öztürk, 9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Fedai Ünsal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Havuzbaşı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’nin de katıldığı törenin ardından Karskapı Şehitliğine geçilerek dua edildi. Şehit kabirlerine karanfil bırakılmasının ardından kutlama etkinlikleri sona erdi.

 

 

TEPKİ GÖSTERDİ

 

12 Mart törenlerine iktidar partisinden milletvekillerinin katılmaması dikkat çekti. Bu duruma tepki gösteren İYİ Partili Naci Cinisli, sosyal medya hesaplarından, “İktidar milletvekillerinin Erzurum’umumuzun 12 Mart düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü etkinliklerine katılmamaları bir tek benim mi garibime gitti? Hem de bazıları Erzurum’da olmalarına rağmen seçildikleri ilin en önemli tarihi gününe neden önem vermezler?” paylaşımında bulundu. HABER MERKEZİ  


13.03.2023 12:49:09