Çığlık anneleri unutmadı

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, 'Anneler Günü' nedeniyle program düzenledi.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, 'Anneler Günü' nedeniyle program düzenledi.
Çığlık, Palandöken Dağı'nda bir otelde düzenlediği programda yaptığı konuşmada, anneliğin önemine değindi.
Cennetin annelerin ayakları altında bulunduğunu belirten Çığlık, ''Geçen hafta sonu Anneler Günüydü ama biz yılın her günü annelerin gününü kutluyoruz. Amacımız bütün Erzurumlu anneleri, bayanları bir araya toplayıp Anneler Günü'nü kutlayıp biraraya gelmekti. Annelerimizi yılın bir günü değil her günü anmalıyız'' dedi.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in eşi Ayşe Küçükler ise anneliğin kutsal bir görev olduğunu belirterek, her kesimden anneyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
AK Parti Erzurum Kadın kolları Başkanı Hilal Demir de, tüm annelerin anneler günün kutlayarak, Milletvekili Çığlık'a böylesine anlamlı bir program düzenlediği için teşekkür etti.
Konuşmaların ardından, Erzurum'da bulunan şehit annelerine çeşitli hediyeler verildi.
Davetlilere ayrıca Palandöken Belediyesi tarafından Şair Rıdvan Canım'ın Anneler Günü'ne özel bastırdığı 'Anneme Mektup' isimli şiir kitabı hediye edildi.
Programa, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ayşe Özer, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın eşi Şeyma Akdağ, Vali Sebahattin Öztürk'ün eşi Nihan Öztürk, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in eşi Ayşe Küçükler, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız'ın eşi Sevilay Yıldız ile çok sayıda davetli katıldı. 

19.05.2012 10:30:19