CHP'li Başkandan postane tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi Pasinler İlçe Başkanı Özer Pehlivan düzenlediği basın toplantısında vatandaşların Postane sıkıntısını dile getirdi.

Erzurum Ajans-Cumhuriyet Halk Partisi Pasinler İlçe Başkanı Özer Pehlivan düzenlediği basın toplantısında vatandaşların Postane sıkıntısını dile getirdi.
Pasinler Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Özer Pehlivan, Posta İşletmeleri tarafında geçen yıl modernize edilen Postane binasın yapılması vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandığını, Postane işletmesinin personel sıkıntısından dolayı vatandaşlara yeterince iyi hizmet edemediğini söyledi.

Pasinler İlçe Teşkilat binasında düzenlediği basın toplantısında gerek Postanenin kargo bölümünde olsun, gerekse de bankacılık hizmetleri bölümünde olsun personel sıkıntısından dolayı vatandaşların mağdur olduğunu dile getiren Başkan Özer Pehlivan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının fakir vatandaşlar için verdiği çocuk parası verdiği zamanlarda Pasinler Postanesinin önünde uzun kuyruklar oluştuğunu ifade etti.
3
1 bin nüfuslu bir ilçede bir tek ziraat bankasının şubesinin olmasından dolayı vatandaşların postane de uzun zaman bekledikten sonra ancak sıra gelerek işlerini yaptırabildiğini, yeni yapılan hizmet binasında personel eksikliğinin biran önce giderilmesi gerektiğini belirten Başkan Pehlivan, posta işletme bölümde ise vatandaşların kargolarının sahiplerine geç ulaştırıldığını söyledi. 
26.01.2012 12:20:27