Cenaze törenine Bakan Akdağ'da katılacak

Siirt’in Pervari ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 17 askerimizden Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Güneş’in Erzurum’daki cenaze törenine Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın da katılacağı bildirildi.

Erzurumajans-Siirt’in Pervari ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 17 askerimizden Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Güneş’in Erzurum’daki cenaze törenine Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın da katılacağı bildirildi.

Bölgede başarılı operasyonlara imza atan ve ‘Dadaşlar’ timi olarak adlandırılan 17 vatan evladının böylesine elim bir kazayla şehit olmalarından büyük üzüntü duyduklarını kaydeden Bakan Akdağ, “Şehitlerimize Cenab-i Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere hemşehrilerimize ve tüm ulusumuza başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

Yarın sabah THY’nin tarifeli uçağıyla Erzurum’a gelecek olan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, şehit Uzman Çavuş Kürşat Güneş’in cenaze törenine katılarak, şehidin ailesini evinde ziyaret ederek taziye verecek. Bakan Akdağ aynı gün akşam uçakla Ankara’ya dönecek.
11.11.2012 15:15:05