Cami cemaatine imamdan aşure

Oltu Aslan ağa camii si 9 ay önce sökülerek yeniden yapımına başlandı.

Erzurumajans-Oltu Aslan ağa camii si 9 ay önce sökülerek yeniden yapımına başlandı. Camii imam hatibi İsa Çalışkan gece gündüz demeden büyük bir öz veriyle çalışarak hayır sever vatandaşların maddi ve manevi desteği ile 9 aylık kısa sürede Oltu Aslan ağa camiyi hizmete açtılar.

Cami cemaati ve hayır sever vatandaşların camii inşaatına gösterdikleri destekten dolayı bugün Cuma namazından sonra Aslan ağa cami önünde camii imam hatibi İsa Çalışkan ve müezzini Abubekir Ay ile birlikte yapmış oldukları aşureyi camii cemaatine dağıttılar.


İmam Çalışkan, "Camimizin yapımında bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırsever ve camii cemaatine minnettarım. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Her türlü desteği sağladılar. Onların bu desteklerine karşılık teşekkür anlamında aşure pişirerek cemaatimize dağıttık. Camimize yardım yapan herkesten Allah razı olsun." dedi.

Çalışkan, camiinin içerisini tamamen bitirdiklerini fakat minare ve dışcepe kaplamasının henüz bitmediğini hayır severlerin dışcepe ve minareye yardımlarını da beklediklerini belirtti.
14.02.2014 18:24:00