Büyükşehir Belediyesi yine borçlanıyor

Büyükşehir Belediye Meclisi son yapılan toplantıda belediyenin 200 milyon lira borçlanması için Başkan Mehmet Sekmen'e yetki verdi.

Sayıştay raporlarına göre borçlanma sınırını milyonlarca lira aşan Büyükşehir Belediyesi yine borçlanıyor.

 

Son yapılan toplantıda Belediye Meclisi, Halk ve Vakıflar Bankası’ndan 100’er milyon lira kredi kullanılması için Başkan Mehmet Sekmen’e yetki verdi.

 

Alınan kararlar şöyle:

 

Belediyemizin Finansal ve Yatırım harcamaları kapsamında kullanılmak üzere İller Bankası Mektubu teminatı alınarak Halk Bankası A.Ş. den 100.000.000,00-TL (yüz milyon türk lirası) kredi kullanılmasına ilişkin her türlü finansal işlemleri gerçekleştirilmesi adına Belediye Başkanı Sayın Mehmet SEKMEN’e gerekli yetkilerin verilmesinin kabulüne, Meclis Üyesi Sedat BİLGE’nin red oyuna karşılık, meclis üyeleri arasında işari oyla yapılan oylama sonucunda, Büyükşehir Belediye Meclisinin 11/04/2023 tarihli 4.olağan toplantısının 2.birleşiminde, oyçokluğu ile karar verildi.

 

Belediyemizin Finansal ve Yatırım harcamaları kapsamındakullanılmak üzere İller Bankası Mektubu teminatı alınarak Vakıflar BankasıA.Ş. den 100.000.000,00-TL (yüz milyon türk lirası) kredi kullanılmasınailişkin her türlü finansal işlemleri gerçekleştirilmesi adına Belediye BaşkanıSayın Mehmet SEKMEN’e gerekli yetkilerin verilmesinin kabulüne, MeclisÜyesi Sedat BİLGE’nin red oyuna karşılık, meclis üyeleri arasında işari oylayapılan oylama sonucunda, Büyükşehir Belediye Meclisinin 11/04/2023 tarihli4.olağan toplantısının 2.birleşiminde, oyçokluğu ile karar verildi. HABER MERKEZİ 

 


28.04.2023 17:00:00