Bu işe turistler bile şaştı

Şehir merkezinde dün etkili olan sağanak sonucu yine bildik görüntüler yaşandı. Yollarda biriken yağmur suları trafiği aksattı, kente geziye gelen turistler karşılaştıkları manzara karşısında şok oldu.

Erzurum Ajans-(Haber Merkezi)-Dün öğleden sonra sadece 10 dakika etkili olan sağanak yağış hayatı yine felce uğrattı. Özellikle Yıldızkent Alparslan Türkeş Bulvarı ile Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında ulaşım durma noktasına geldi. Kente gezi için gelen turistlerde yollarda biriken su birikintilerinden nasibini aldı. Yolu karşıya geçemeyen turistler sürücülerden yardım istedi. 10 dakika içinde cadde ve sokakların su birikintileriyle dolmasına şaşkın gözlerle izleyen turistler “Sadece 10 dakika süren yağmur sonrası, yollar perişan bir hale geldi. Yaşananları şaşkınlıkla izliyoruz” dediler.

Yollarda ki su birikintilerini gidermek için trafik ekipleri Büyükşehir Belediyesi’nden yardım istedi. Belediye ekipleri taşkınları engellemek için yollardaki ızgaraları kaldırarak suyun bir an önce tahliye olmasını sağlamaya çalıştı.

VATANDAŞ YİNE İSYAN ETTİ

Oluşan su birikintileri vatandaşları yine zor durumda bıraktı. Yolu karşıya geçemeyen vatandaşlar, apartmanlara ve otobüs duraklarına sığınmak zorunda kaldı. Sürücüler de hergün aynı manzarayla karşılaştıklarını belirterek, belediyeleri alt yapı çalışmalarına önem vermemekle suçladı.

09.07.2012 22:00:23