Bu açıklamalara AKP'liler çok kızacak!..

AKP, bizim arsamıza kaçak yapı kurdu' diyen, Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Sedat Laloğlu, Erzurum Ajans'a ilginç değerlendirmelerde bulundu. İşte SP İl Başkanı Laloğlu'nun açıklamaları:

Erzurum Ajans-"AKP, bizim arsamıza kaçak yapı kurdu" diyen, Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı SedatLaloğlu, Erzurum Ajans'a ilginç değerlendirmelerde bulundu. İşte SP İl Başkanı Laloğlu'nun açıklamaları:

"Erzurum'un Türkiye'deki demokratik unsurları barındıran bir yapısı vardır. Erzurum halkı için sadece muhafazakar ya da milliyetçi demek yanlış ve eksik olur. Erzurumluyu tek kalıpta hiç düşünmedim; ama şu da bir gerçek ki Erzurumlu her zaman güçlünün yanında olmuştur. Geçmişe baktığımız zaman bunu net olarak görürüz. Son otuz yılda bu çizgisini değiştirmeden sürdürmeye devam etmiş. Buna karşın Erzurumlunun oylarını çantada keklik görenler Erzurum'a hakettiği değeri vermekten kaçınmışlardır."

HER YIL YOSULLUK KAT KAT ARTIYOR

"AKP, 'İktidara devam' diyor; istihdama katkıda bulunmadan kağıt üzerinde para kazananların istikrarı sürmekte zaten. Bu konuda haklılar, sanıyorum kastettikleri de bu. Yoksa at arabası olan Lütfü amcanın sekiz yıl önce de bir atı vardı, şimdi de bir atı var! Yoksul kesimin de yoksulluğu istikrarlı bir şekilde devam etmekte, hatta yoksul kesime her geçen yıl daha çok aile katılmakta. Zaten bunu kendileri de bilmeden itiraf etmekteler. Geçen yıl yaptıkları kömür yardımındaki hane adetini bu yıl ikiye katladık diyorlar. Bu ne demektir! Yani, diyorlar ki yoksul aile sayısı geçen yıla göre artış göstermiştir."

TABANIMIZ AKP'YE KERHEN OY VERDİ

SP il Başkanı Laloğlu, 12 Haziran seçimlerinin sürpriz partisinin Saadet olacağını belirterek, ''AKP'nin sekiz yılda Milli Görüş'ten uzaklaştığını gören taban kitlemiz, tekrar partimize dönüş yapıyor. Zaten bizim kitlemiz, AKP'ye kerhen oy vermişdi.''diye konuştu.

SP İl Başkanı Laloğlu AKP hükümetinini dış politıka tavrınıda eleştirdiği açıklamasında şunları söyledi:"Davos'a bir daha gelmem," diyerek dışarda iç politikaya oynayan Sayın Başbakan, Davos'a bir daha kendi gitmedi ama Ali Babacan ve Mehmet Şimşek'i gönderdi. Ne fark eder ki! Bunları halkın gündeminden kaçırıyorlar. Zaten Meclis'te bulunan muhalefet partileri, yani CHP ve MHP gerçek muhalefet yapacak olsalardı bugün AKP büyük bir yarayla seçime girmek zorunda kalırdı ve alınacak sonuç da ona göre olurdu. Milli Görüş'ten başka bu milletin kurtuluşu yok!... Tekrar söylüyorm, Saadet Partisi Allah'ın izniyle bu seçimde sürpriz yapacaktır. Belki, anketlerde bize şans tanımıyorlar; ama milletimiz özündeki mayaya başvuracaktır.''


21.04.2011 15:46:00